Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ!

       ΜΕΡΕΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ <<ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΙΛΙΟΥ>>

     Το πασχαλινό παιδικό εργαστήρι με κλίμα ζεστασιάς υποδέχτηκε τους μικρούς φίλους στην οδό Κάχλου 64 στο Ίλιον. Η διήμερη αυτή γιορτή προσέφερε στα παιδιά αλλά και στους γονείς στιγμές ευτυχίας τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουν. Οι αθώες ψυχές έδωσαν τη ζωντάνια τους στον μικρό αυτό χώρο. Ζωγράφισαν κάρτες, αντάλλαξαν ευχές για ένα Καλό Πάσχα.   



     Είχαν τη δυνατότητα ακόμα να συμμετάσχουν στα θεατρικά παιχνίδια με εμψυχώτρια την Αθήνα Τσαμούρα, δραματοποίησαν παιδικές ιστορίες όπως ''Κιβωτός του Νώε'' και '' Μόνο εσένα αγαπώ τόσο πολύ''. Τα προσωπάκια των παιδιών έλαμπαν από χαρά. 




   Η μικρή Μελίνα μόλις 3 ετών τραβούσε διαρκώς τα βλέμματα πάνω της είτε με τη ζουζουνιά της, είτε με το τραγούδι. Αγαπημένο της το ''Σαν τον Καραγκιόζη'', με τη γλυκιά φωνούλα της έκλεψε την παράσταση!  Όλα τα παιδάκια ανυπομωνούσαν για τα δώρα τους... Ένας πάγκος τα περίμενε  με πολλά σοκολατένια παιδικά αυγά, ferrero rocher και kinder buenoΟι χειροποίητες λαμπάδες στολισμένες με πολύχρωμες κορδέλες έδωσαν στα παιδιά ακόμα πιο έντονα χαμόγελα.


  

  Όμως, κάνεις δεν έφευγε χωρίς να έχει στη φατσούλα του ζωγραφισμένο ένα παιδικό ήρωα, ζωάκι ή ότι άλλο επιθυμούσε! Καθώς είχαν απομείνει λίγα παιδιά, εμείς δεν χάσαμε την ευκαιρία να ζωγραφίσουμε κάρτες και να ευχηθούμε Καλό Πάσχα!


 Έτσι, η γλυκιά αυτή συνεισφορά προς τα παιδιά,  έφτασε στο τέλος της...