Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ- Τελετή έναρξης



  Και να μη γνωρίζεις πότε ξεκινάει το μουντιάλ μόνο να μπεις στο twitter θα δεις πως πρωταγωνιστεί πρώτο θέμα. Έτσι καθώς μπαίνεις αντικρίζεις διάφορα σχόλια. Το σίγουρο είναι πως οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν μαζευτεί  παρέα τρώγοντας πίτσες πριν τον αγώνα και πίνοντας μπύρες, διότι κατά τη διάρκεια του  επικρατεί νεκρική σιγή και απόλυτη προσήλωση στο παιχνίδι. Τέλος και μετά τη ''νίκη''  ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ. Έτσι γιατί εμείς οι Έλληνες στα γλέντια είμαστε πρώτοι!




Δεν ξέρω αν φταίω εγώ, αλλά το σήμα του μουντιάλ μου θυμίζει έντονα facepalm!


Και μόνο που το φετινό Μουντιάλ γινεται στη Βραζιλία , η τελετή έναρξης παίρνει αλλη διάσταση ....φοβερη ....




Και η είδηση αρχίζει να γνωστοποιείται πρώτα από το σήμα του μουντιάλ μέσω των σχολίων στο twitter.Το μουντιάλ διεξάγεται στην Βραζιλία, ίσως λίγο οι όμορφες Βραζιλιάνες δίνουν έναν άλλο κλίμα στον αγώνα. Εν συνεχεία εξελίσσεται σχολιάζοντας το σκηνικό κομμάτι του αγώνα όπως επίσης και την μετάδοση του.


Πάντως αν εξαιρέσεις το ηχητικό-μουσικό μέρος μέχρι στιγμής την "τελετή έναρξης Μουντιάλ" οπτικά την λες και μνημείο του κιτς!


Ενώ ακόμα η μουσική ιδέα φάνηκε να μην είναι η κατάλληλη.

Καλά ρεεεεε....διαφημίσεις στην τελετή έναρξης;;;;; ΠΑΤΕ καλά;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να χάνουμε τέτοια φανταστική τελετή έναρξης; #Μουντιάλ


Και γενικά, υπάρχει μια δυσαρέσκεια στη μετάδοση του αγώνα ενώ οι διαφημίσεις ενδιάμεσα στην τελετή έναρξης μόνο εκνευρισμό μπορεί να προκαλέσει αλλά και έντονη ανυπομονησία.


Όλος ο κόσμος σε ρυθμό Μουντιάλ!!! κουνατο μωρή τρέλα jlo σε λίγα λεπτά.



Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της jennifer lopez η οποία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Κάνοντας μερικούς να ξεχάσουν πως σε λίγο θα ξεκινούσε ο αγώνας.



-Αγάπη μου αρχίζει το μουντιάλ, μπορείς να βγεις με τις φίλες σου! -Σ ευχαριστώ μωρό μου, είσαι υπέροχος! Τι ώρα να γυρίσω?



Όμως και τα σχόλια για τις γυναίκες που δεν παρακολουθούν τον αγώνα και εκνευρίζονται με την εικόνα του προσκολλημένου άνδρα, δεν έλειπαν. Γι αυτό κάποιοι προνόησαν από πριν να δώσουν οδηγίες για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Υπάρχουν βέβαια και γυναίκες που το παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή αλλά ακόμα και γι αυτές βρήκαν να πουν κάτι οι άνδρες.

Εσείς οι γκομενες που θα δείτε το μουντιάλ με πάθος και ανυπομονησία όταν σας ξινουν τα παπαρια τι κάνετε;




Άντε να δούμε πως θα εξελιχθεί η βραδιά!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου