Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η δε Γυνή να φοβείται τον Άντρα;



   Σκέψου τη ζωή σου χωρίς την ύπαρξη του άνδρα... Να θες να τσακωθείς, να αγαπήσεις, να συγχωρέσεις και να μη βρίσκεις ανταπόκριση. Αλήθεια πολλές είναι οι φορές που τους παρακινούμε να συμμετάσχουν στα παιχνίδια της γκρίνιας μας!
   Δεν μας αρέσει να μας αγνοούν και γιαυτό κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τραβήξουμε τη προσοχή τους. Τι γίνεται όμως όταν είναι ισχυρογνώμονες... Ανάβουν τα αίματα. Ο εγωισμός φτάνει στο τελικό στάδιο. Για να μην παρεξηγηθούμε δεν αντιδρούν όλες οι σχέσεις κατ αυτόν τον τρόπο. Κάποιος θα κάνει ένα βήμα πίσω, κάποιος θα σκεφτεί πιο καθαρά. Υπάρχουν στιγμές που ο άνδρας είναι σύμβουλος καλών συμβουλών, συμπαραστάτης και καλός φερέγγυος φίλος. Μπορεί να σε συμβουλέψει καλύτερα απ ότι μια γυναίκα, να σε κάνει να γελάσεις (ως γνωστόν το χιούμορ λίγο ή πολύ όλοι το κατέχουν) Οπότε μπορούμε να εξομολογηθούμε πως χωρίς εκείνους δεν μπορούμε να υπάρξουμε! Ο άνδρας που δεν σέβεται τη γυναίκα του είναι άξιος δυστυχίας. Η γυναίκα που ανέχεται την κατάσταση αυτή φταίει το ίδιο. Πως μπορεί να αντιδράσει όταν από μικρή έμαθε να εξαρτάται από εκείνον, τη μοίρα κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει!
Να προσπαθούμε προς το καλύτερο προς την εξισορρόπηση των σχέσεων με τη καλή συμπεριφορά μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου