Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΚΛΕΨΕ ΣΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ                                                                                               ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ...    

 Ένας εμπνευσμένος οδηγός για τη δημιουργικότητα στην ψηφιακή εποχή, το ΚΛΕΨΕ ΣΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ θα σε βοηθήσει να ζήσεις μια πιο γεμάτη και  δημιουργική ζωή.
     Τίποτα δεν είναι πρωτότυπο, γι'αυτό αγάπησε τις επιρροές σου, γίνε καλύτερος παρατηρώντας τις δουλειές άλλων, συνέθεσε διαφορετικά στοιχεία και φαντάσου το δικό σου μονοπάτι.Ακολούθησε τα ενδιαφέροντά σου όπου κι αν σε πηγαίνουν-αυτό ονομάζεις σήμερα χόμπι, μια μέρα μπορεί να γίνει δουλειά της ζωής σου...
    ΞΕΧΝΑ το παλιό κλισέ που λέει <<γράφε για ό,τι γνωρίζεις καλά>>: Αντί γι'αυτό, γράψε το βιβλίο που θέλεις να διαβάσεις, φτιάξε την ταινία που θέλεις να δεις.
    Τέλος, ρίσκαρε να είσαι βαρετός στην καθημερινότητά σου, ώστε να μπορείς να είσαι τολμηρός στο πνεύμα και στη δουλειά σου.

 Ο εκδοτικός οίκος KEY BOOKS, παρουσίασε το βιβλίο «Κλέψε σαν καλλιτέχνης», του Austin Kleon, σε μία εκδήλωση που παρίσταντο ο Γιώργος Γυπαράκης, η Δάφνη Ζουμπουλάκη και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Συντονιστής ήταν ο Φώτης Βαλλάτος. 

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΡΟΜΑΝΤΣΟ:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου